Planificare

Consultanta - Planificarea proiectului

Detalii

Firma Pagitsch va sta la dispozitie cu un departament de proiectare de la A la Z, pentru orice vis sau idee pe care doriti sa le vedeti materializate.
Deoarece succesul incepe cu cel mai mic detaliu, expertii nostri cu experienta lor si masinile de cea mai inalta precizie dezvoltate de noi, va garanteaza ca aveti de partea dumneavoastra cea mai buna echipa. Precisa, fara erori si cu un profil cuprinzator.

Arhitectii si specialistii nostrii in structuri, instalatii sau alte zone de constructii asigura o planificare exacta fara erori a proiectului dumneavoastra.

Planificarea perfecta necesita acuratete, expertiza si experienta. Un factor foarte util este si cel inovator. Planurile CAD sunt introduse direct in masinile de proiectare concepute de catre noi, in asa fel eliminam orice sansa de eroare.

Planificarea precisa reprezinta fundatia implementarii de succes a proiectului dumneavoastra.

Viziune

Gandirea creativa, profesionalismul, actionarea eficienta si curajul de a respecta viziunea companiei ne-a adus aici. Cautam mereu extinderea si inovatia in domeniu, asta ne face cu adevarat speciali.
Image
pagitshromaniaconsultanta.png

pagitsch alb

Inca de la fondarea acesteia, in anul 1995, Pagitsch GmbH a avut ca baza inovatia si calitatea la cele mai inalte nivele technice...afla mai mult

Copyright Pagitsch Design SRL

Str. Liviu Rebreanu nr.3 , Bistrita , Bistrita-Nasaud | Tel: +40 757 582 567 | e-mail: christian.salvan@pagitsch.ro

PAGITSCH.ro foloseste doar Cookies instalate automat de platforma CMS si Google care asigura functionalitatea optima a website-ului. Pagitsch.ro NU colecteaza date personale.