Design Exterior | Interior

Design Exterior | Interior

Pagitsch ofera servicii de design interior pentru proprietati rezidentiale, comerciale si publice integrand si transpunand cu succes ideile si nevoile clientilor in proiecte de anvergura estetica si functionala.

Toate produsele noastre respecta cele mai inalte norme europene de caliate fiind produse cu ajutorul masinilor si robotilor de ultima generatie din fabrica situata in Tamsweg, Austria.
Prin utilizarea formelor speciale se realizeaza de asemenea o economie substantiala de timp, in vederea finalizarii proiectului dumneavoastra.

proiectaredesprepagitsh.png

Competentele

Realizarea completa a proiectelor de design interior pentru: locuinte, cladiri de birouri, spatii comerciale, unitati de cazare si alimentatie publica, spatii social-culturale

- Proiectarea mobilierului, instalatiilor si echipamentelor pentru interioare;
- Managementul proiectelor si a calitatii acestora;
- Comunicare profesionala, legislatie si documentatie economica;

Design-interior-bistrita.png

Conceptul

Sunt luate in calcul, de asemenea, toate elementele ce ar putea influenta evolutia in timp a proiectului. Structura constructiei, istoricul constructiei, contextul constructiei (amplasare, vecinatati), factori de mediu, etc.

Ca rezultat al celor anterior enumerate, dezvoltam conceptul unic, original al proiectului.

Conceptul este ancora oricarui proiect de design interior de impact.

Este o reprezentare abstracta a atmosferei pe care o va insufla spatiul amenajat, reprezentare in care senzatiile sunt referite prin intermediul materialelor, texturilor, culorilor, formelor si echilibrului dintre acestea.

Costul

Costul unui proiect de design de interior se calculeaza in functie de dimensiunile spatiului si de complexitatea lucrarii.

Viziune

Gandirea creativa, profesionalismul, actionarea eficienta si curajul de a respecta viziunea companiei ne-a adus aici. Cautam mereu extinderea si inovatia in domeniu, asta ne face cu adevarat speciali.
Image
pagitshromaniaconsultanta.png

pagitsch alb

Inca de la fondarea acesteia, in anul 1995, Pagitsch GmbH a avut ca baza inovatia si calitatea la cele mai inalte nivele technice...afla mai mult

Copyright Pagitsch Design SRL

Str. Liviu Rebreanu nr.3 , Bistrita , Bistrita-Nasaud | Tel: +40 757 582 567 | e-mail: christian.salvan@pagitsch.ro

PAGITSCH.ro foloseste doar Cookies instalate automat de platforma CMS si Google care asigura functionalitatea optima a website-ului. Pagitsch.ro NU colecteaza date personale.