Ce oferim

Despre | Istoric | Viziune

constructii-pagitsch-bistrita3242.jpg

Constructii Civile, Industriale si Renovari

Constructii Rezidentiale si Industriale de inalta calitate. Echipa de profesionisti calificati cu vasta experienta in domeniu, pregatiti mereu pentru orice proiect. 

Pentru fiecare etapa a proiectului exista consultanta specializata, echipe calificate si muncitori cu vasta experienta in domeniu. Firma Pagitsch va ofera solutii performante, eficiente si rezistente in timp. 

Obiectivul principal al echipei noastre este de a avea un standard inalt de calitate pentru orice tip de constructie civila, industriala sau proiect de renovare. 

Evoluam si ne perfectionam constant, lucrand cu materiale calitative, la un pret competitiv, totul pentru satisfactia clientului. 

Executam constructii de la zero pana la predarea la cheie! Flexibili pentru orice tip de proiect de constructii. 

Renovare, condolidare, reabilitare. Renovarile sunt lucrari importante pe care firma noastra le poate efectua cu seriozitate si profesionalism. Oferim servicii de renovari pentru orice tip de constructie: case, vile, ansambluri rezidentiale, structuri de rezistenta, spatii comericale etc. 

Departamentul Design

Cu 22 de ani de experienta pe piata mondiala firma Pagitsch Design din Tamsweg, Austria vine pe piata din Romania cu solutii inovatoare in domeniul ornametelor arhitecturale.

Departamentul nostru de proiectare va sta la dispozitie pentru a transforma proiectul de constructie prin crearea unui design de exterior sau interior exclusivist. Profilele noastre decorative vor oferi un stil elegant, modern sau aristocrat exteriorului sau interiorului constructiei dumneavoastra. Momentan firma are o gama variata de peste 800 modele profile, brauri, capiteluri, scafe, etc toate fiind produse in deparatmetul propriu la cel mai inalt nivel calitativ de catre roboti si masini de ultima generatie in domeniu. Prin proiectare si executie precisa obtinem o gama variata de forme pentru ancadramente usi si ferestre, socluri, brauri decorative, solbacuri, chei de bolta, cornise sau orice alta idee care vine din partea clientului. Profilele noatre sunt produse din materiale speciale in asa fel putem asigura din punct de vedere calitativ, rezitenta lor si un proces de motaj simplu si eficient.

Firma Pagitsch va sta la dispozitie cu propriul departament de proiectare si design sau putem produce la comanda dupa un proiect existent.

designdesprepagitsch.png
climatizaredesprepagitsh.png

Depatamentul Climatizare

Panourile radiante pentru racire si incalzire Pagitsch au un avantaj incomparabil fata de orice sistem conventional de climatizare: avand ca si agent termic apa, nu aerul sunt sistemul perfect de control al climei din incapere. Acest lucru permite economii considerabile in consumul de energie.

Sistemul de climatizare Pagitsch s-a dovedit de alungul anilor a fi solutia cea mai buna din punct de vedere tehnologic si cea mai economica dintre toate conceptele tehnologice din domeniul constructiilor.

Pagitsch Klima System asigura: distributia uniforma a temperaturii, functionare perpetua cu minim de mentenanta, timp de reactie rapid (aproximativ 15 min la incalzire), eficienta termica ridicata, economie considerabila de energie.
Fiecare proiect este tratat individual pentru a maximiza randametul sistemului pentru clientii nostri.

Departamentul Rigips (forme speciale)

Venim in ajutorul clientilor nostri cu solutii inovatoare pentru fiecare proiect prin prefabricarea de forme speciale din rigips in asa fel incat rezultatul final din punct de vedere calitativ este incomparabil pe piata constructiilor uscate de interior (compartimentari, invelitori, bolte, scafe, proiecte cu forme iregulate).

Toate produsele noastre respecta cele mai inalte norme europene de caliate fiind produse cu ajutorul masinilor si robotilor de ultima generatie din fabrica situata in Tamsweg, Austria.

Prin utilizarea formelor speciale se realizeaza de asemenea o economie substantiala de timp, in vederea finalizarii proiectului dumneavoastra.

rigipspagitschromania.png
proiectaredesprepagitsh.png

Departamentul de proiectare

Firma Pagitsch va sta la dispozitie cu un departament de proiectare de la A la Z pentru orice vis sau idee pe care doriti sa le vedeti materializate.

Deoarece succesul incepe cu cel mai mic detaliu, expertii nostri cu experienta lor si masinile de cea mai inalta precizie dezvoltate de noi, va garanteaza ca aveti de partea dumneavoastra cea mai buna echipa. Precisa, fara erori si cu un profil cuprinzator.

Arhitectii si specialistii nostri in structuri, instalatii sau alte zone de constructii asigura o planificare exacta fara erori a proiectului dumneavoastra.

pagitsch alb

Inca de la fondarea acesteia, in anul 1995, Pagitsch GmbH a avut ca baza inovatia si calitatea la cele mai inalte nivele technice...afla mai mult

Copyright Pagitsch Design SRL

Str. Liviu Rebreanu nr.3 , Bistrita , Bistrita-Nasaud | Tel: +40 757 582 567 | e-mail: christian.salvan@pagitsch.ro

PAGITSCH.ro foloseste doar Cookies instalate automat de platforma CMS si Google care asigura functionalitatea optima a website-ului. Pagitsch.ro NU colecteaza date personale.